Sodexo Services Hungary Kft.

7 darab találat
  • START 7

    Éttermi és büfé áru raktárba pakolása Étel, ital- és szendvics automaták feltöltése Helyszíni rendezvényekhez bekészítések eljuttatása Kézi árumozgatás (lépcsőzéssel) Konyhai feladatokba besegítés Alapfokú végzettség Megbízható, gyors, igényes és tiszta munkavégzés Fizikai...

    Teljes munkaidő 8 óra1-2 év szakmai tapasztalatÁltalános iskolaNem szükséges nyelvtudásÁltalánosBeosztott
  • BUSINESS

    Multinacionális partnerrel történő együttműködés Alvállalkozó koordinálása Biztonsági szabályzatok, eljárások frissítése, betartatása A biztonsági személyzet napi feladatainak kialakítása és ellenőrzése Személy- és járműforgalom felügyeletének irányítása Tűzjelző, kamerarendszer és...

    Teljes munkaidő 8 óra2-4 év szakmai tapasztalatGimnáziumSzakközépiskolaNem szükséges nyelvtudásÁltalánosBeosztottKözép vezető
  • START 7

    Általános kertészeti munkák ellátása Gyomlálás, sövénynyírás Fűnyírás géppel és motoros kézi fűkaszával Külső gyárterület rendben tartása, parkgondozás Hóeltakarítás és jégmentesítés (téli időszakban) Esetenként anyagmozgatási feladatok Alapfokú végzettség B kategóriás...

    Teljes munkaidő 8 óra1-2 év szakmai tapasztalatÁltalános iskolaÁltalánosBeosztott
  • START 7

    Nyersanyagok előkészítése Menü szerinti ételek elkészítésében segédkezés Bekészítések összeállítása Készételek tálalása Munkakörnyezet tisztán tartása Konyhán belüli takarítási feladatok Alap- vagy középfokú végzettség Gyakorlat konyhai területen, étkeztetésben Házias és...

    Teljes munkaidő 8 óra1-2 év szakmai tapasztalatÁltalános iskolaÁltalánosBeosztott
  • START 7

      Étkeztetési terület működésének megszervezése, ellenőrzése Konyhai és pultos dolgozók irányítása, munkabeosztás készítése Bekészítések egyeztetése és koordinálása Tematikus menüválaszték, forgó étlap összeállítása Eszközök és alapanyagok beszerzése, megrendelések...

    Teljes munkaidő 8 óra2-4 év szakmai tapasztalatSzakiskola / szakmunkás képzőOKJFőiskolaÁltalánosKözép vezető
  • START 7

    Étkeztetési terület működésének megszervezése, ellenőrzése Konyhai és pultos dolgozók irányítása, munkabeosztás készítése Bekészítések egyeztetése és koordinálása Tematikus menüválaszték, forgó étlap összeállítása Eszközök és alapanyagok beszerzése, megrendelések kezelése Megrendelővel...

    Teljes munkaidő 8 óra2-4 év szakmai tapasztalatFőiskolaÁltalánosKözép vezető
  • START 7

    Mosogatás, takarítás Munkakörnyezet tisztán tartása Besegítés az egyszerű konyhai feladatokba Tálalásban segédkezés Nyersanyagok előkészítése Minimum 8. általános végzettség Megbízható, gyors és igényes munkavégzés Képesség csapatban és önálló munkavégzésre is Büntetlen...